Wethouder van
Caldenborghlaan 43C
6226 BS Maastricht

Zwaardvegersdreef 7
6216 SL Maastricht

Tel. 06-44563857
info@reindershuidtherapie.nl

  • Nieuw in de praktijk:
    dermapen en cauteerstift
nvhkp

Reacties van onze klanten

02-07-2020 
Wat een geweldige en professionele ervaring is het om bij Renate je huid te laten behandelen. Nooit eerder heb ik zulke mooie en lang zichtbare resultaten van behandelingen gehad. Renate is zeer kundig, vriendelijk en perfectionistisch. Ze ziet iedere verandering in je huid en geeft hier een helder advies over. Ook ten aanzien van verzorging van je huid thuis staat ze je met raad en daad terzijde. Een bezoek aan Renate is dan ook een gegarandeerd succes voor het verkrijgen en behouden van een mooie huid.
Daphne
17-08-2018 
“Als er iemand mijn leven in ‘n positieve zin heeft veranderd, dan is het Renate!” Dat is de zin die ik naar iedereen uitspreek als ik het heb over de fantastische resultaten na mijn behandelingen. Renate, als ervaringsdeskundige luisterd met aandacht en zorg, spreekt vanuit eigen ervaringen. Na maanden zoeken naar oplossingen tegen mijn acne, heeft renate binnen no time mijn huid weer helemaal fris gekregen!
Rose
04-08-2017 
Al vanaf vrijwel het begin van haar praktijk cliënt/patiënt bij Renate. Renate luistert goed naar je over wat je klachten zijn en wat ze hiermee kan. Verder geeft ze je ook verschillende tips en adviezen, maar geen verplichtingen! Ik ben begonnen met 1 x in de 3 weken oedeemtherapie en zit nu op meer dan 6 weken er tussen. Jeetje, wat een verlichting aan mijn benen/armen nadat ik bij haar de therapie heb gehad! Vanaf het eerste moment voelde ik mij op het gemak bij Renate en ondanks dat ik verhuist ben, ga ik nog altijd naar Renate. Renate je bent een topper! Je hebt kennis, vriendelijk, meelevend, kundig en meedenkend persoon! Je bent gewoon in topper :)
Kyara
29-05-2017 
Voor ons een geweldige ervaring waarbij joke zeer goed en deskundig geholpen wordt met heel veel resultaat . Een grote plus punt van haar dat ze werkt samen met dr Biscounte oedeem arts en stefan Hof fysiotherapie. Ze werkt keurig netjes en komt al haar afspraken na een echte aanbeveling na een zeer na ervaring met een andere therapeute
Joke en Dago Truijens
05-05-2017 
Ik heb bij Renate littekentherapie gelaat gehad, n.a.v. een ongeval. ik ben zeer tevreden!!! Tevens heb ik oedeembehandeling linker bovenbeen gehad (dit ook na aanleiding van een ongeval). Ik ben zeer tevreden!!! Renate is een deskundig en zeer vriendelijk persoon. Ik voelde me héél erg op mijn gemak bij haar! Het ziet er allemaal keurig en netjes uit!!! Renate, nogmaals, hartelijk dank! Ik ben zéér tevreden over het resultaat! Het allerbeste en.....tot ziens! vriendelijke groetjes, Mieke Meijers
Mieke Meijers
09-04-2017 
Zeer tevreden over de behandelingen bij Renate. Bij haar gekomen om mijn acnélittekens en rest acné te laten behandelen. Had al zoveel uitgeprobeerd en laten doen maar voor mijn gevoel niet met genoeg resultaat. Toen ik de intake met Renate had adviseerde ze me om te gaan behandelen met de dermapen. En Yes zo blij met het resultaat!!!! De littekens worden steeds minder en de huid is veel rustiger!!!
Mandy
19-03-2017 
Ik ben bij Renate in behandeling voor een deuk in mijn linker bovenbeen en er zit een knobbel. En voor litteken therapie bij mijn voorhoofd! Ik ben héél erg tevreden en het litteken voorhoofd is al minder zichtbaar en ook de deuk en knobbel is ook al een stuk minder! Renate is een heel deskundig iemand, een hele vriendelijke en warme persoonlijkheid!!! Vanaf het eerste moment voel ik me bij haar op mijn gemak! De praktijk ziet er keurig en verzorgd uit! Echt een aanrader als U een huidtherapeute nodig heeft!! Renate alvast héél hartelijk dank!!!! Met vriendelijke groet, Mieke Meijers
Mieke Meijers
08-03-2017 
Ik ben al meerdere jaartjes onder behandeling bij Renate voor problemen met acne en talgkliertjes. Ik kan alleen maar zeggen dat haar praktijk aan alle eisen voldoet en zij zelf een zeer kundige huid therapeute is. Hygiëne staat bij Renate hoog in het vaandel en ik ga er met plezier naar toe. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. De laser behandeling is uitstekend.
Marita Ensinck-Florisson
16-01-2017 
Ruim een jaar ben ik nu cliënte/patiënte bij Renate Reinders. Middels manuele lymfdrainage behandelt zij gemiddeld tweewekelijks het secundair lymfoedeem in mijn beide benen en in mijn onderbuik. Dit tot mijn grote tevredenheid. Renate is consistent in al haar werkzaamheden, hartelijk en professioneel betrokken. Hygiëne staat bij haar hoog in het vaandel. Beide praktijken zien er altijd spik en span uit. Door haar ruime ervaring kan zij tevens leunen op een breed netwerk. Kortom, een uiterst kundige en meedenkende huidtherapeute welke ik u graag aanbeveel.
Ellen Caris
25-07-2016 
Na vele omzwervingen met mijn aangeboren lymfoedeem in beide benen ben ik augustus 2015 bij Renate aangeland. De hartelijkheid van Renate vindt ook zijn weerslag in haar goede werk. De wekelijkse oedeemhuidtherapie is een verademing voor mijn hele lichaam. Ik heb er echt baat bij! Renate's vaardigheden zijn echt terug te vinden bij mijn benen. Chappeau.
Guido Herben
04-07-2016 
Ik kom nu al verschillende jaren bij Renate vanwege dat de lymfvaten defect zijn in beide benen. Maar ik moet zeggen ik ben heel erg blij met haar als therapeute. Want ik krijg een goede behandeling, perfecte nazorg en mocht ik ergens mee zitten kan ik k altijd bellen. Mocht u dit lezen en een goede huidtherapeute zoeken dan adviseer ik u echt Renate.
Marie-claire huynen
01-07-2016 
Renate is een kundige huidtherapeute, waarbij hygiëne voorop staat en dat kan ik heel erg waarderen. Mijn littekens en lichte pigmentvlekjes zijn helemaal verdwenen. Ik ben heel tevreden met mijn eindresultaat.
Jetta Krasniqi
29-06-2016 
Al meer dan een jaar word ik behandeld voor lymfeoedeem aan mijn arm. Renate is een zeer vakkundige therapeute, en weet inmiddels heel goed wat voor mij werkt en wat niet. Voor haar staat de patiënt voorop, zowel de praktijk op Belfort als in Scharn zijn schoon en netjes, hygiene is erg belangrijk voor Renate. Voor iedere behandeling wordt altijd geëvalueerd en aan de hand hiervan wordt de behandeling eventueel aangepast. Ze geeft me tips, om zo mijn arm zoveel mogelijk te ontzien. Kortom, ik ben super blij met haar.
Trudy Guffens
25-05-2016 
Na lang zoeken voor een effectieve aanpak van overharing in mijn gelaat ben ik terecht gekomen bij Reinders huidtherapie, ik ben goed geinformeerd over de werkwijze en ervaar de behandelingen als zeer prettig met veelbelovend resulaat! Ik maak gebruik van de laser therapie en zag al bij de eerste keer goed resultaat! Ik ga altijd met een tevreden gevoel weg, en nu kom ik er ook voor mijn acne behandeling, waarbij mijn huid er weer heerlijk en verzorgd uitziet! ik voel echt een verschil met voor de behandelingen, ook vind ik het fijn dat ik met al mijn vragen terrecht kan en dat ze met je meedenkt over mogelijkheden Reinders huidtherapie beveel ik van harte aan omdat zij zorgvuldig en met veel aandacht en passie in haar werk staat. je ervaart dat ze zeer profesioneel en hygiensich werkt Je voelt je al snel op je gemak bij haar en het voelt altijd als een kadotje voor mezelf als ik een behandeling heb gehad.Ik verheug me er altijd op als ik weer kan komen! Mijn laatste behandeling was een microdermabrasie behandeling in combinatie met mesotherapie, een ware boost voor je huid, pure verwennerij, mijn huid voelt heerlijk gehydrateerd en ziet er stralend uit. een tien van mij!
Wendy Linck